петък, 28 декември 2012 г.

Хотел в Благоевград и ски Благоевград

ски писта Благоевград
Карали ли сте ски в Благоевград? Отседнете в хотел Орбита Благоевград и направете вашата ваканция изпълнена с приключения и очарование. Разположен на фона на вечно зелена гора от борове вашият хотел в Благоевград ще ви осигури всичко, за да остане почивката ви незабравима. Резервирайте вашите нощувки в Благоевград и останете очаровани от предизвикателствата, които ви предлага ски пистата до Благоевград.

Самият хотел в Благоевград е напълно реновиран, с модерен интериор и уникална кухня. Хотелът предлага всички удобства на своите клиенти, както и разнообразни услуги и преференции. Така гостите на хотела в Благоевград мога да се възползват от безплатния превоз до ски пистата Благоевград, и да се позабавляват на дългата писта, да поспортуват или да подишат свеж планински въздух.

Пързалянето по уникалната ски писта Благоевград ще достави удоволствие както на най-малките, така и на по-големите. Дали ще се спускате със ски, сноуборд или шейни, забавлението ви е гарантирано.

Позабавлявайте се като покарате ски в Благоевград и се насладете на дългата ски писта от близо 5 километра. Ползвайте комфорта на закрития кабинков лифт и се насладете на красивата панорама разкриваща се от върха на ски пистата Благоевград.

След уморителния ден на ски в Благоевград, се отпуснете в топлото джакузи на вашия апартамент в хотел Орбита Благоевград и релаксирайте сред приятен комфорт и вкусно приготвени ястия, в ресторанта към хотела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар